Onze partners

De Race of the Classics wordt al sinds 1989 georganiseerd en Team VU strijdt steevast met een grote groep deelnemers mee. Voor een groot deel wordt Team VU gedragen door het enthousiasme en harde werken van de teamleden, maar ons team redt het niet met alleen een hardwerkend bestuur en gemotiveerde bemanningsleden – daarvoor worden we elk jaar ondersteund door uiteenlopende bedrijven en organisaties! 

Zoals te lezen is onder de beschrijving van de Race of the Classics komt de belangrijkste steun voor de Rees vanuit de schippers van de klassieke zeilvaart. Ieder jaar opnieuw stellen zij hun middelen en tijd beschikbaar voor deze zeilwedstrijd. Deze steun is natuurlijk een van de belangrijkste redenen waarom de Race of the Classics een geweldig evenement voor studenten is geworden!

Een doelstelling van Team VU is om deelname aan het evenement laagdrempelig te houden; iedere student moet de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan deze fantastische zeilwedstrijd. Deze doelstelling betekent dat wij op zoek zijn naar samenwerking – welke uiteraard mogelijk is in verschillende vormen! Daarom is Team VU ook dit jaar hard op zoek naar partners die onze deelname aan de Rees willen helpen faciliteren, want een evenement als de Race of the Classics organiseren redden we natuurlijk niet alleen! In de afgelopen jaren hebben we in uiteenlopende vormen steun ontvangen. Zo hebben wij naast directe financiële ondersteuning ook bijvoorbeeld kleding, voeding en drukwerk gesponsord gekregen. Daarvoor zijn wij onze partners ieder jaar opnieuw zeer dankbaar.

Natuurlijk verwelkomen wij als Team giften, maar vanzelfsprekend mag bij een samenwerkingsverband gerekend worden op een tegenprestatie. Dat gebeurt gebruikelijk door de bijdrage van een partner kenbaar te maken aan ons publiek: een netwerk van jong talent dat kan oplopen tot 6500 personen. Omdat onze partners ieder jaar uiteenlopen, zoeken we in overleg uit welke uiting het beste bij uw bijdrage past: bijvoorbeeld door uw logo op onze kleding te plaatsen, uw vlag of banner te voeren tijdens havenbezoeken, advertentieruimte op onze website in te stellen, een nieuwsbericht of verslag te publiceren of in een film aandacht op uw bijdrage te vestigen. 

Het bereik van Team VU is breed! Naast een editie voor studenten heeft de Race of the Classics inmiddels ook een najaarseditie waarin het bedrijfsleven deelneemt met jonge professionals. Bedrijven als Deloitte, Phillips, RTL, Heineken en Randstad nemen hieraan deel. Tussen de twee wedstrijden bestaat een kruisbestuiving; veel van onze uitstraling bereikt ook die wereld! Het is dan ook een doelstelling van de Race of the Classics geworden om het contact tussen studenten en het bedrijfsleven te verbeteren.

Wij benaderen in aanloop van de Race of the Classics 2018 actief potentiële partners, maar mocht u uit interesse op deze website terecht zijn gekomen, gaan wij graag het gesprek met u aan.

Scroll naar beneden voor de 5 redenen om Team VU te steunen!

Waarom zoeken wij partners?
De doelstelling van de Race of the Classics is om het evenement laagdrempelig te houden – om te zorgen dat iedere student de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan deze fantastische zeilwedstrijd. Daarvoor hebben wij uw hulp hard nodig!
V Supershot 8

5 reden om Team VU te steunen

1. Groot team = groot bereik

Team VU is al jarenlang een van de grootste deelnemende teams van de Race of the Classics. Dat betekent een groot schip met een groot aantal teamleden. Hierdoor krijgt u als partner een groot direct bereik!

2. Dé studentenstad: Amsterdam

Team VU vertegenwoordigt een van de grootste studentensteden van Nederland: Amsterdam. Deelnemers zijn afkomstig van alle grote hogere opleidingsinstituten van Amsterdam en hebben een grote verbondenheid met onze hoofdstad.

3. Kleine prijs - grote ervaring

Team VU staat voor inclusiviteit en toegankelijkheid voor álle deelnemers. We leggen de lat laag voor deelnemerskosten, maar zeer hoog wat betreft de deelnemerservaring. We vinden dat elke student een kans verdient!

4. Jong & Dynamisch

Team VU is gericht op een jong en dynamisch (studenten)publiek dat een groot sociaal netwerk heeft en blinkt uit in het gebruik van social media; vorig jaar hebben wij de Media-Award van de Race of the Classics gewonnen!

5. Loyaal & doelgericht

Team VU is loyaal aan haar partners en is doelgericht in een tegenprestatie: een aantal partners steunt ons daarom al jaren!

Contact

Mijn interesse gaat uit naar:
Partner worden van Team VU 2018Begunstiger worden van Team VU 2018Partner worden van SSZA

De bovenstaande onderdelen met een asterisk (*) zijn verplicht.

[recaptcha size:compact]

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea…”
-Antoine de Saint Exupery

Onze partners voor 2018 zijn:

VU FEWEB Logo

Vrije Universiteit Amsterdam

De Vrije Universiteit is de belangrijkste partner en de naamgever van Team VU. Zij stimuleert ons om onze horizon te verbreden en verder te kijken dan het bekende. Met trots en dankbaarheid dragen wij het logo van deze vooraanstaande universiteit.

Four ICT

Four ICT is een van onze partners voor het lustrumjaar 2018! Four ICT is een no-nonsense IT-bedrijf dat graag de uitdaging aangaat om samen met haar klanten te werken aan succesvolle projecten. Met een team van 14 IT-specialisten en consultants is Four ICT groot genoeg om te werken aan proces- en capaciteits-, en IT-servicemanagement, digitale transformatie, mobiele applicaties, maar klein genoeg om flexibel te blijven!

Splash Lease

Splash Lease is een van onze partners voor 2018! Splash lease is een bedrijf dat zich richt op de verhuur van wasmachines, drogers, wasdroogcombinaties, tv’s, koelkasten, vaatwassers en fornuizen. Dat doet Splash lease al vanaf € 9,- per maand aan studenten en studentenhuizen door heel Nederland. Met een uitgebreide service en gunstige voorwaarden, zodat jij zorgeloos van je studententijd kunt genieten!